O nama

TERETANA – FITNESS CENTAR
Play Video

3 lokacije u NIšu

Lokacija 1

Lociran u opstini Medijana, u neposrednoj blizini OŠ Dositej Obradović, na kojoj se nalazi od 2017. godine, ovaj klub predstavlja pravi izbor za rekreativce, body bilding i fitness takmičare kao i bazične pripreme svih sportista.
Od osnivanja kluba neprestano su se unapredjivali uslovi za vežbanje kako bi se ispunili svi standardi za kvalitetno vežbanje i uspešno ostvarivanje ciljeva profesionalnih takmičara i rekreativaca.

Gym Town Different concept

Nakon pet godna uspešne priče sa Gym Town, osnovali smo novu modernu teretanu pogodnu za sve starosne kategorije. Pažljivim odabirom opreme i rekvizita uspeli smo da prilagodimo prostor početnicima, rekreativcima i ozbiljnim vežbačima.

Lokacija 3
The Trojka je teretana koja nudi sve što je potrebno za postizanje fitness ciljeva. Naša ponuda uključuje kardio zonu za poboljšanje izdržljivosti, funkcionalnu zonu za raznovrsne vežbe, zonu sa slobodnim tegovima i trenažerima za razvoj snage i mišićne mase. Bez obzira jeste li rekreativac ili profesionalni sportista, pružamo vrhunske uslove i stručne trenera kako biste postigli najbolje rezultate. Poseti nas i pogodi trojkuuu! Snaga, izdržljivost i transformacija