GRUPNI FITNESS

M

TRENING NIJE AKTIVAN

Naziv grupnog treninga: PowerFit

Ime trenera: Jelena Filipovic
Termin treninga: pon 20h, sreda 20h, petak 20h.
Trajanje treninga: 60 minuta

Opis treninga: Trening je koncipiran da se vezbama snage, malog intenziteta i velikog broja ponavljanja, smanji procenat masti u korist misica i time poveca bazalni metabolizam, uz veliku potrosnju kalorija na samom treningu. Nakon godina iskustva u fitnesu kreirali smo ovaj trening kojim dokazujemo da se bez poskoka i skakutanja mogu postici zeljeni rezultati. Prednost ovog treninga je što svako dozira svoje opterećenje a time i intenzitet treninga.

12 + 10 =

N

TRENING JE AKTIVAN

Naziv grupnog treninga: Strong Nation

Ime trenera: Marta Vučičević
Termin treninga: utorak/četvrtak/subota 19h.
Trajanje treninga: 60 minuta

Opis treninga: Prestanite da brojite ponavljanja, krenite da vežbate uz ritam! Strong Nation je intervalni trening visokog intenziteta koji kombinuje body weight (vežbe sa sopstvenom težinom), muscle conditioning (vežbe snage i izdržljivosti), cardio, fighting elements i pliometrijske vežbe,a sve to uz perfektno sinhronizovanu muziku koja je dizajnirana da prati svaki pokret. Svaki čučanj, svaki iskorak, „legionar“ ili sklek je pokrenut uz muziku i na taj način vas MOTIVISE da pomerite svoje granice do poslednjeg ponavljaja, a možda i još pet!

Strong nation

1 + 6 =

N

TRENING JE AKTIVAN

Naziv grupnog treninga: Insanity

Ime trenera: Nemanja Mladenović
Termin treninga: utorak/četvrtak 20h; subota 18h
Trajanje treninga: 60 minuta

Opis treninga: Sve popularniji oblik vežbanja u svetu i kod nas. Ovaj program je zasnovan na fitnes metodi HIIT (trening maksimalnih intervala), vežbe se izvode sa najvećim intenzitetom snage u intervalu od 30 sekundi do 3 minuta. Prema kalorijskom standardnu potrošnja kalorija pri ovakvom treningu može ići i do 1000kcal/1h. Insanity program je pravi izbor za one koji žele da smanje potkožne masti za kratko vreme. Preporučuje se probni trening zbog procene svojih mogućnosti a nakon toga je na vama da testirate svoje granice fizičke izdržljivosti.

Insanity

2 + 10 =